Blog


Az eredeti olasz ízek szerelmeseinek



Kiváló minőség gyorsan, egyszerűen, kényelmesen

A pizza már jó pár évtizede, nálunk is nagyon kedvelt és gyakran vásárolt ennivaló, mondhatnánk, már teljesen beleolvadt a hazai gasztronómiába is. Mi azonban, a Pick&Drive-nál értjük az ételek lelkét, ezért visszatérünk az eredethez, és az igazi olasz életérzést csempésszük az otthonodba. A pizza kiszállítás különösen egyszerűvé válik ezen a platformon, ahol a felhasználók előre rendelhetnek a széles kínálatból, majd a pizza kiszállítás után, azt könnyedén, és gyorsan átvehetik a kiválasztott Pick&Drive ponton.

Bármilyen alkalomra

Professzionális és dinamikus csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, akik nem csak szakmaiságukban kiemelkedőek, hanem elhivatottságukban is. 600 nm2-es modern konyhánkban sem adtuk alább. Csak a legminőségibb alapanyagokból, a legnyagyobb szakértelemmel párosulva, szívünket-lelkünket beleadva készül el a legízletesebb pizza. Ropogós, friss Római pizza, amely már megjelenésében is formabontó. Ahol éppen megfelelő vastagságú a kelt tészta, ínycsiklandó szósszal, bőséges, gazdag feltétekkel, többféle változatban kínáljuk pizzáinkat. A pizza kiszállítás lehetővé teszi, hogy ezt a csodálatos íz élményt bárki megtapasztalhassa, aki csak szeretné.

Eltér a megszokottól

A megjelenés sem szokványos a Római pizza ugyanis szögletes. A hagyományos, kerek nápolyi pizzával szemben a Római pizza, laktatóbb, ízletesebb, tésztája levegős, ezért a vastagabb a pizzatészta. Csak egy internetkapcsolat, néhány kattintás, és már indul is a pizza kiszállítás, hogy ez a különleges olasz étel, minél hamarabb a megadott címen landolhasson. A pizza bármilyen alkalomra tökéletes választás és az általunk jól szervezett pizza kiszállítás lehetővé teszi, hogy akár nagyobb rendezvényekre, tanfolyamokra, meetingekre is megérkezzenek Római pizzáink. Minden rendezvényre kiváló, mert könnyen fogyasztható, ízletes, laktató. Akkor is tökéletesen megfelelő, ha egyszerűen nincs ötlet a családi vacsorára. A pizza kiszállítás választható a hétköznapokban, ebédre vagy vacsorára, de nagyszerű bármely ünnepi alkalomra, névnapra, születésnapra, családi összejövetelekre. A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt. Az étkezés végeztével a rend könnyen és gyorsan visszaállítható, így bármilyen tevékenység megszakítás nélkül folytatható, hiszen nincs szükség hosszan tartó mosogatásra, ezzel időt, energiát, és nem utolsó sorban pénzt lehet megtakarítani. A pizza kiszállítás egyszerű, gazdaságos, és gyors megoldást kínál minden helyzetre.