Blog


Pick & Drive- Az ételrendelés új dimenziója



Gondot okoz a mindennapi főzés, elfogytak az ötletek? Mi tudjuk a megoldást! Pick & Drive! Az ételrendelés még soha nem volt ennyire egyszerű! Megérkezett a régóta várt Pick & Drive, amely egy innovatív ételrendelő platform, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és egyszerűen hozzájussanak kiváló minőségű ételekhez. Rohanó világunkban, ahol gyakran kevés időnk marad a főzésre, a Pick & Drive szolgáltatás különösen hasznos választás. Nálunk mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, elég csak átböngészni kész étel rendelés kínálatunkat, majd egy kattintással könnyedén és gyorsan megrendelni. Széleskörű kínálatunkban megtalálható minden, mi szem-szájnak ingere, a szendvicstől a pizzán át, a klasszikus és reform ételek nagy választéka, valamint üde színfoltot képviselnek a nemzetközi konyha különböző fogásai is.

Egyszerű, újszerű és nagyszerű
Minden különösen egyszerűvé válik ezen az újszerű, formabontó, minden igényt kielégítő platformon, ahol a felhasználók előre megtervezhetik a kész étel rendelés folyamatát a széles kínálatból, majd gyorsan átvehetik a rendelésüket a kiválasztott Pick&Drive ponton. A Pick & Drive a kész étel rendelés és kiszállítás messzemenő alternatíváját kínálja fel mindenki számára. Számos kész étel rendelés lehetősége szerepel az étlapon, amelyet akár hétvégén is örömmel kiszállítunk.

Minőségi alapanyagok, professzionális felszerelés
Szenvedélyünk a gasztronómia, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi alapanyagokra, a magas szaktudásra, és a professzionális felszerelésre, mert csak így válhat lehetségessé szinte bármilyen kész étel rendelés felvétele, és igazzá válik jelmondatunk, melyben a hideget melegen ajánljuk. Természetesen van meleg étel részlegünk is, mert így lehet igazán teljes a kész étel rendelés kínálatunk. Meleg ételeink közül különösen kedvelt a heti menü előrendelés is, amely megfizethető áron, óriási adagokat kínál a séfek minősített receptjei alapján, és elég mindössze 36 órával hamarabb leadni a rendelést, amely az adott napon legkésőbb 12 óráig megérkezik a kiszállítási címre. Nem felejtkeztünk meg a csoportokról, nagyobb rendezvényekről sem, ahol mindig gondot okoz a megfelelő kész étel rendelés kiválasztása, és szervírozása. Már 10 főtől igénybe vehető catering szolgáltatásunk, amely a több ezer fős rendezvényekig kiterjed. Lehet exkluzív rendezvény, esküvő, csapatépítő tréning, családi születésnap, házibuli, mi mindenhol biztosítjuk a minőségi, finom és tápláló ételeket.